'BlogArchive' Nombor Pendaftaran Kereta Nama PM Malaysia ~ My Channel Network

Thursday, January 3, 2013

Nombor Pendaftaran Kereta Nama PM Malaysia

25 comments
Lihat video dibawah :

Ya ini nombor pendaftaran kereta yang paling osem sekali sebab tertulis nama Perdana Menteri Malaysia,Dato’ Seri Mohammad Najib Bin Abdul Razak.

25 comments:

  1. bukan dekat Shah Alam ker keta ni?


    SADIS:
    ASYIK:
    SERAM:

    Reply
  2. Pernah jumpa kereta ni dekat genting..huhu

    Reply
  3. agk2 berape hargenye eyk ?

    Reply
    Replies
    1. harga dalam 4rts ribu

  4. Siapa pula pemilik AJA1

    Reply
  5. Last week jmpe kt kg. Baru..

    Reply
  6. Last week jmpe kt kg baru..

    Reply
  7. Last week jmpe kt kg. Baru..

    Reply
  8. SAPE AE NO PLATE ACA1

    Reply
  9. ni komfem tak kene saman ni...JPJ x kacau punye...nombor rapat, tinted gelap...xde hal punye..

    Reply
  10. kete ni dulu selalu datang kedai saya

    Reply
  11. BAHAYA..pakai nama ni kat keta..manalah tau kalo ada pembunuh upahan..tertembak org yang salah..al-maklum, our PM mesti banyak MUSUH POLITIK...
    NAUZUBILLAH...

    Reply
  12. ni klo nmpak JPJ kne saman ni..no plat xikut spesifikasi JPJ

    Reply
    Replies
    1. ApE ad hal....kereta mahal...no plate mahal....TAKKAN la owner kereta tu skdr ada duit kais pagi mkn pagi kais petang mkn petang.....saman pun x mampu nk byr...

    2. ApE ad hal....kereta mahal...no plate mahal....TAKKAN la owner kereta tu skdr ada duit kais pagi mkn pagi kais petang mkn petang.....saman pun x mampu nk byr...

  13. MAF14 ADER NAK JUAL..25K JER..

    Reply
  14. AnonymousJanuary 3, 2013 10:37 PM :
    model ni dlm 2XX ribu starting lah, bukan 400 ratus ribu

    Reply
  15. pemilik PUK1? anybody ?

    Reply
  16. Ada lagi plate no yg cantik no NAJ1S..NAJ SATU S. siapa mau free aje...

    Reply
    Replies
    1. plat bud1 gn DAU5 nk jual...sesiapa nme budi gn daus bli la

  17. AKU 8481 Sapa punya?

    Reply
  18. aq jumpa plate name FUCK x ingar pun

    Reply
  19. yg sbnrnye no plat die NAJ 113..

    Reply
  20. Dulu MENGIDAM sangat plet BAB 1tapi terlambat org dah kebas......
    Nak tunggu plet CIB 41 pulak .....

    Reply