'BlogArchive' Syella Kamaruddin Sarat Mengandung ~ My Channel Network

Saturday, December 29, 2012

Syella Kamaruddin Sarat Mengandung

4 comments
Lihat video dibawah :

Kisah Syella Kamaruddin ini kalau diimbas kembali memang penuh epik. Kalau anda masih ingat, bekas penyanyi awal tahun 2000 ini pernah muncul dengan yang dikatakan melibatkan kos sehingga RM15 juta! Kos RM15 juta itu turut merangkumi hantaran mewah berupa sebuah banglo bernilai RM5 juta dan sebuah kereta sport mewah Audi R8. Kalah Siti Nurhaliza tau!

Apa lagi, berpusu-pusulah para wartawan mengejar kisah perkahwinannya yang sekaligus menenggelam impian ‘wedding of the year’ mana-mana artis yang turut berkahwin pada akhir tahun lepas.

Bagaimana pun, kisah perkahwinannya agak pelik kerana identiti suaminya amat dirahsiakan atas faktor peribadi. Apa lagi, ramai orang mula berteka-teki, ada yang kata Datuk A, Tan Sri B, Tun C. Popularnya kisah perkahwinan Syella Kamaruddin ini tak terhenti di komuniti Melayu, malah akhbar berbahasa Cina pun tertarik nak buat bahan berita. Hebat sungguh, kan?

Kini, setahun sudah berlalu. Syella Kamaruddin kembali membawa khabar gembira dengan perkongsian sekeping fotonya yang sedang sarat mengandung. Tahniah kami ucapkan, dan semoga berbahagia!

4 comments:

  1. Tahniah diucapkan...tp nape baju ketat sngt..kesian baby dlm tuh...

    MISTER :

    Reply
    Replies
    1. seksi dan seksa kat neraka

  2. cantiknyerrr!!

    PANAS:
    GEMPAR:
    18SX:

    Reply
    Replies
    1. tengok ler..percuma jer mata tu dapat dosa..