NASA Rakam Imej Pelik 3 Kali Lebih Besar Dari Bumi

on Friday, December 21, 2012
Lihat video dibawah :
Kapal angkasa NASA yang dipanggil SOHO –The Solar & Heliospheric Observatorytelah merakam gambar ini ketika sedang membuat kajian tentang pelepasan gas di matahari. Menurut pihak NASA, mereka menggelarkan imej ini "Giant Angel" yang sedang terbang menuju je matahari. Tapi ada jugak pihak yang membuat lawak dan mengatakan "They found Chuck Norris's kite". LOL.. 


36 comments:

  1. Fuyoo..apakah itu?

    MESTI TAHU :

    Reply
  2. look like a dove

    Reply
  3. Replies
    1. gonna catch them all....

  4. huhuhuhu!

    UFO??

    LAWAK:
    SADIS:
    PELIK:

    Reply
  5. Chuck Norrist lost his kite at the moon.

    Reply
  6. Malaikat kot..

    Reply
  7. Replies
    1. hahahah... sengal la statemnt ni.

    2. kote babi tu

  8. moga2 x ada pe tjadi

    Reply
  9. ultraman balik cas power tu...hahaha

    Reply
  10. tngok gambar ni mcm benda terbang yg ade sayap.. hmm...tetibe teringat kisah nabi muhammad ke syurga..naik buraq~~kuda terbang warna putih tu..wallahualam..selisih~~

    Reply
    Replies
    1. eerr maaf, tapi buraq tuu bukan sejenis BURUNG eaah?

  11. benda pa ni?

    Reply
  12. tak macam besar dari bumi je -,-"

    Reply
  13. tak macam lebih besar dari bumi pon -,-"

    Reply
    Replies
    1. btul3..kecik je..xnmpak tang mana yg besar..

  14. edittt....................

    Reply
  15. i read pasal malaikat2.. saiz mereka sngt besar,,, sayap mereka bleh ttup bumi.. if the NASA tell lies,, they got the sin..if this picture is real,,allahuakbar...mgkin lg rmai yg akan memeluk islam lepas ni..

    p/s: bergurau ada had.. nk prcaya gmbr ni mybe dh di edit..tp rukun iman ttp kna beriman kepada malaikat(believe)

    Reply
    Replies
    1. betul tu

    2. bkn kew malaikat bleh bertuka pelbagai rupe...

    3. betul tu. Berdasarkan dari Islam, semasa Nabi Muhammad S.A.W. berjumpa dengan malaikat Jibrail, Jibrail sangat besar yang tingginya dari hujung timur hingga hujung barat dan ada 600 sayap ke apa tak silap aku. sangat besar. lagi pun imej yang dpt dari gambar ni kita akan tahu di akhirat

    4. well said...i like ur post

    5. mustahil bgi mnusia untuk mlihat malaikat..

    6. mustahil rsenye bgi mnusia untuk mlihat malaikat...ayam yg brkokok pda subuh hari mknanya ia mlihat malaikat yg mncri hmba2 yg beribadat...keldai yg brbunyi mnndakan ia mlihat syaitan..wallahuaklam...

  16. Tp knp tarikh dia bln 10 lg..bererti perkara dh lama tp br nk d war2 kn...

    Reply
  17. Tp knp tarikh dia bln 10 lg..bererti perkara dh lama tp br nk d war2 kn...

    Reply
  18. ayah pin....

    Reply
  19. pihak nasa selalu buat macam2 cerita kan.. antara betul atau tidak wallahualam..

    Reply
  20. Makhluk allah

    Reply
  21. semuanya karot...kuat nipu...

    Reply
  22. sape lah kite ni sampai nk nmpak malaikat... hati masih kotor, hijab pon tertutup nk mlihat... walaupon tak mustahil

    Reply
  23. English are paranoid about doomsday. Kita as muslim must believe that kiamat will come but only Allah yang tahu bilakah masa nya. Jika gambar ini benar maka itu adalah satu lagi tanda kekusaan Illahi. Semoga kita semua di rahmati Nya.

    Reply

Recent Posts